Warzywa I Kremowa Polenta
Warzywa & kremowy Polentan jest bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 358 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Idź do sklepu i odbierz pomidory z puszki, env. Pory roku dressing mix, rosół z kurczaka, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. 17 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Curry grillowane warzywa z ciecierzycą i kremową polentą, Curry grillowane warzywa z ciecierzycą i kremową polentą, oraz Kremowy Rozmaryn Polenta + Klon Sól Morska Pieczone Zimowe Warzywa.
Instrukcje
Ubić mąkę kukurydzianą, mleko, bulion i 1/4 szklanki sera w dużej misce do mikrofalówki, aż do wymieszania. Mikrofalówka na wysokości 16 min. lub do zgęstnienia, mieszając po 8 min.
Tymczasem cukinię, paprykę, cebulę, pomidory i sos wymieszać w dużym rondlu na średnim ogniu 10 min. lub aż papryka i cebula będą chrupiące-delikatne, często mieszając.
Łyżka mieszanki warzywnej na polentę; posypać pozostałym serem.