Warstwy Nadziewane Jabłkami
Warstwy Nadziewane jabłkiem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 221 kalorii, 6G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś mleko, zmielony cynamon, złote smaczne jabłko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 12 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Warstwy Nadziewane Jabłkami, Nadziewane tosty francuskie z syropem pomarańczowym, oraz Jabłko-Cheddar Strat.
Instrukcje
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj jabłko i 1 łyżka cukru granulowanego na patelnię; smażyć 8 minut lub aż jabłko będzie miękkie i lekko rumiane.
Zdjąć z ognia; ostudzić 5 minut.
Pokryj szklane lub ceramiczne naczynie do pieczenia o wymiarach 11 x 7 cali za pomocą sprayu do gotowania. Ułóż połowę chleba w naczyniu. Wierzch z mieszanką jabłek; wierzch z 1/2 szklanki orzechów pekan. Ułóż pozostały chleb na orzechach pekan.
Połącz pozostałe 5 łyżek granulowanego cukru, mleka, cynamonu i jaj w średniej misce, mieszając trzepaczką.
Wlać mieszaninę mleka na chleb, naciskając w dół, aby zanurzyć. Przykryć i schłodzić przez noc.
Pozostałe 1/4 szklanki orzechów pekan i cukru turbinado posypać równomiernie chlebem.
Piec w temperaturze 350 przez 48 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.