Warstwy kraba i cebuli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kraba i Scallion Stratan. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 402 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.31 za porcję. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz masło, koniczyna czosnku, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Warstwy Kraba, Warstwy kraba i grzybów, oraz Krab i szpinak dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej do 375 [°].
Rozgrzać masło na średniej patelni na średnim ogniu, po stopieniu dodać czosnek i gotować, aż pachnące, o 2 protokół następnie dodać kraba i szalotki. Gotuj często mieszając, aż Krab będzie w pełni ciepły. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
W dużej misce ubij razem jajka, mleko i szczyptę płatków czerwonej papryki. Wrzucić mieszaninę mleka z chlebem i odstawić na 5 minut.
Umieścić w natłuszczonej kwadratowej patelni i piec, aż nadmuchane i złoty, o 30 protokół.
Podawać z szalotki i odrobiną śmietany w razie potrzeby.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Santan EMA Reserve Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.