Warstwowy Hot Karczoch & Feta Dip
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać warstwowe Hot Karczoch & feta Dip spróbować. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 24 i kosztuje 36 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 57 kalorii. Jeśli masz philadelphia Neufchatel ser, czosnek, oliwki kalamatan, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Nashville Hot Chicken Dip, Dip Krabowy Z Karczochami, oraz Dip awokado ze szpinakiem i karczochem.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Rezerwa 1/4 szklanki fety.
Pozostałą fetę połączyć z kolejnymi 4 składnikami. Wymieszać w 1/2 szklanki papryki.
Łyżka do 3-szklanki naczynia żaroodpornego; wierzch z pozostałą papryką i fetą.
Piec 20 min. lub do ogrzania; top z oliwkami.