Warstwowe Sałatki Szefa Kuchni Z Owocami Morza
Warstwowe sałatki szefa kuchni z owocami morza to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 533 kalorie, 22g białka, oraz 37 g tłuszczu. Na 3,24 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz imitację kawałków mięsa krabowego, x 1/4-calowe paski sera cheddar, x 1/4-calowe paski ogórka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 80%. Podobne przepisy to Warstwowe Sałatki Szefa Kuchni Z Owocami Morza, Warstwowe Meksykańskie Sałatki Kukurydziane, oraz Sałatki Warstwowe Z Indyka Taco.
Instrukcje
Do każdej sałatki użyj pojemnika na 4 do 5 filiżanek. W każdym pojemniku warstwa składników w tej kolejności: 1 1/2 szklanki sałaty, 1 szklanka sałaty brokułowej, 1/4 szklanki papryki, 1/4 szklanki kraba, 1 jajko, 1/4 szklanki pasków serowych i 1/4 szklanki pasków ogórka.
Mżawka 1/4 szklanki sos na każdej sałatki.
Podawać natychmiast lub przykryć i przechowywać w lodówce do 24 godzin.
Aby służyć, wrzucić sałatki.