Warstwowe Ciasto Z Mięty Pieprzowej
Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 494 kalorie, 6G białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz wyciąg z migdałów, cukier puder, cukierki mięty pieprzowej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Kokosowo-Warstwowe, Warstwowe Ciasto Z Mięty Pieprzowej Icebox, oraz Truskawkowy Deser Warstwowy.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. tłuszcz i mąka 12-cup karbowany tube ciasto pan lub 10-calowy Anioł żywności (tuba) ciasto pan.
Wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i sól; odstawić.
W dużej misce, beat granulowany cukier, masło, wanilia i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, skrobanie miski stale. Beat na wysokiej prędkości 5 minut, skrobanie miski od czasu do czasu. Ubić mieszankę mąki na przemian z mlekiem na małej prędkości.
Piec 1 godzinę 10 minut do 1 godziny 20 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Fajne 20 minut.
Wyjąć z patelni do stojaka z drutu. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
W schłodzonej dużej misce ubij śmietanę do ubijania i cukier puder mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż uformują się miękkie szczyty. Złożyć w cukierki mięty pieprzowej.
Pokrój ciasto poziomo na 3 warstwy.
Rozprowadzić 1 szklankę mieszanki bitej śmietany na 1 warstwę ciasta. Powtórz z drugą warstwą. Top pozostałą warstwą. Upuść pozostałą mieszankę bitej śmietany w dollops na wierzchu ciasta. Przechowywać w lodówce.