Warstwowe Ciasto Marchewkowe
Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 516 kalorii, 5G białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 14. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać ciasto mix, natychmiastowy pudding waniliowy mix, sok pomarańczowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest idealny do Wielkanoc. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Warstwowe Ciasto Marchewkowe, Warstwowe Ciasto Marchewkowe, oraz Bezglutenowe warstwowe ciasto marchewkowo-sernikowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć mix ciasto, mix budyń i cynamon.
Ubić jajka, sok pomarańczowy i olej; dodać do suchych składników. Beat aż dobrze wymieszane. Wymieszać z marchewką, rodzynkami i orzechami (ciasto będzie grube).
Wlać do dwóch natłuszczonych i posypanych mąką 9-in. okrągłe patelnie do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Na lukier, w dużej misce, ubić Serek i masło, aż puszyste.
Dodać cukier cukierniczy, sok pomarańczowy i obrać ze skórki; ubić na gładką masę.
Rozłóż lukier między warstwami i na wierzchu i bokach ciasta. Przechowywać w lodówce.