Warstwowa Zapiekanka Chile
Warstwowa Zapiekanka Chile może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 55 porcji z 60 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawę adobo, ser Monterey jack, czosnek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Warstwowe Chile-Zapiekanka Z Kurczaka Enchilada, Zapiekanka Z Kurczaka Warstwowego Chile Relleno, oraz Zielona Chile i Pinto fasola warstwowa meksykańska Zapiekanka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. brązowy chorizo na dużej patelni na średnim ogniu; odcedzić.
Dodać cebulę, czosnek i przyprawę adobo; dobrze wymieszać. Gotować i mieszać, aż cebula będzie miękka. Wymieszać z sosem picante; dusić 5 min.
Jajka ubić lekko w średniej misce.
Dodać śmietanę i mąkę; dobrze wymieszać. Wymieszać z serem.
Warstwa połowa każdego z chiles, mieszanki kiełbasy i mieszaniny jaj w smarowane 8-calowy plac do pieczenia naczynia. Powtórz warstwy.
Piec 35 min. albo dopóki środek nie zostanie ustawiony.