Need a przystawka bezglutenowa? Warstwowe Veggie sałatka jajeczna może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 12 i kosztuje 93 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 242 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka sera cheddar, marchew, zielona cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Warstwowa Sałatka Wegetariańska Tortellini, Summer Veggie Egg Scramble, oraz Warstwowe pieczone ciasto z warzywami, słodkimi ziemniakami i czarną fasolą Tortilla (+domowy sos enchilada!) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce połączyć sałatkę jajeczną, majonez i zieloną cebulę. W 2-1 / 2-qt. szklana miska do serwowania, warstw szpinak, marchew, sałata, czerwona cebula, groszek i pomidory (nie wyrzucać).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, Rozgnieciony
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Sałatka Jajeczna
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Słonina Wieprzowa
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Posypać serem i boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Arbolowy
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki