Warstwowa Klonowa Sałatka Brukselska

Warstwowa Klonowa Sałatka Brukselska
Need a przystawka bezglutenowa? Warstwowa Klonowa Sałatka brukselska może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 349 kalorii, 11g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka orzechów pekan, sól, szpinak dla niemowląt i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z boczku klonowego, gruszki i sera pleśniowego, Klonowa Brukselka Z Boczkiem, oraz Klon pieczony brukselka z boczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. Spryskaj patelnię do pieczenia bokami sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść boczek w jednej warstwie na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Piec 25 do 35 minut lub aż chrupiące, obracając raz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Osuszyć na wyłożonej ręcznikiem papierowym talerzu; odcedzić kapiele do miski i odstawić patelnię na bok. Pokruszony bekon.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PatelniaPatelnia
5
Umieść orzechy pekan na innej patelni do pieczenia. Pieczeń 7 do 12 minut lub aż pachnące i lekko rumiane. Całkowicie schłodzić na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
Zwiększyć temperaturę piekarnika do 218°. w dużej misce, wrzucić brukselkę, sól, pieprz, sos Worcestershire i syrop klonowy z 1/4 szklanki kapieli z boczku. Zachowaj Pozostałe krople do innego użycia. Wrzucić do herbu i przenieść na patelnię używaną do gotowania boczku. Pieczeń 30 do 45 minut lub aż kiełki brązowy i są miękkie, gdy Przekłute szaszłykiem lub nożem do parowania. Wymieszać kiełki i płyn do gotowania; ostudzić na patelni, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
BrukselkaBrukselka
BoczekBoczek
Syrop KlonowySyrop Klonowy
KiełkiKiełki
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
NóżNóż
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
7
W dużej misce dokładnie wrzucić jabłka do octu, następnie odcedzić i przełożyć na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
W 6-quart trifle bowl lub szklanej misce, warstwa w następujący sposób: zacznij od kiełków, uważając, aby utrzymać boki miski czyste podczas napełniania. Na wierzchu połowę szpinaku, potem połowę sera pleśniowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser PleśniowySer Pleśniowy
SzpinakSzpinak
KiełkiKiełki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Dodać jabłka, następnie pozostały szpinak, pekan, pozostały ser pleśniowy i boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser PleśniowySer Pleśniowy
SzpinakSzpinak
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
BoczekBoczek
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia18
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn