Warstwowa Forma Pomarańczowo-Ananasowa
Warstwowa forma pomarańczowo-ananasowa jest bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 20. Jedna porcja zawiera 72 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz serek philadelphia, żelatynę o smaku pomarańczowym, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Niskokaloryczna Musująca Forma Mandarynkowo-Pomarańczowo-Ananasowa, Warstwowa Forma Bing Cherry, oraz Warstwowa Niskotłuszczowa Forma Musu Żurawinowego.
Instrukcje
Odcedzić ananasa, rezerwując sok.
Dodaj wystarczającą ilość zimnej wody do zarezerwowanego soku, aby zmierzyć 1-1 / 2 szklanki. Wymieszać wrzącą wodę do suchej mieszanki żelatyny w dużej misce co najmniej 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia. Wymieszać mieszaninę soku.
Wyjąć 1 szklankę mieszaniny żelatyny; odstawić w temperaturze pokojowej. Połowę pokruszonego ananasa wymieszać z pozostałą żelatyną.
Wlać do formy 6-cup. Przechowywać w lodówce 2 godziny lub do zestawu, ale nie twarde (żelatyna powinna trzymać się palca po dotknięciu i Kopiec). Stopniowo dodawać zarezerwowaną mieszaninę żelatyny do serka śmietankowego w średniej misce, ubijając trzepaczką do dobrze wymieszanego. Wymieszaj pozostałe zmiażdżone ananasy.
Wlać warstwę żelatyny w formie.
Przechowywać w lodówce 4 godziny lub do firmy. Unmold. Resztki żelatyny przechowywać w lodówce.