Warkocze Reuben

Warkocze Reuben
Warkocze Reubena mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 271 kalorii, 13g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Jeśli masz peklowany mostek wołowy, musztarda dijon, Koper zielsko, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć białko jaj można śledzić to danie główne z Tort czarno-biały jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Warkocze Kardamonowe, Warkocze Na Chleb, oraz Czekoladowe Warkocze dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze siedem składników. Rozwiń jedną tubkę ciasta półksiężycowego na nieczystą blachę do pieczenia; uszczelnij szwy i perforacje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Rozłóż połowę peklowanej wołowiny wypełniając środek prostokąta. Na każdej długiej stronie wyciąć 1-in.- szerokie paski do 1 cala. napełniania. Zaczynając od jednego końca, złóż naprzemienne paski pod kątem w poprzek wypełnienia; Zakończ uszczelnienie. Powtórzyć z pozostałym półksiężycem i nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
3
Na warkoczach posmarować białko jaja; posypać sezamem.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
4
Piec w temperaturze 375° przez 25-30 minut lub do złotego koloru. Schłodzić na stojakach z drutu przez 5 minut przed pokrojeniem na plasterki. Przechowywać w lodówce resztki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia4
Magazyn