Walijski Rarebit i pomidory pieczone na boczku na chlebie piwnym Cheddar

Walijski Rarebit i pomidory pieczone na boczku na chlebie Cheddar Beer może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 541 kalorii, 28g białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na 3,83 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Ten przepis od Serious Eats ma 59 fanów. Jeśli masz ząbek czosnku, sos worcestershire, sól koszerna i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Walijski Rarebit z pieczonymi pomidorami, Chleb piwny z bekonem i cheddarem, oraz Boczek Cheddar Piwo Chleb dla podobnych receptur.
Instrukcje
W przypadku pieczonych pomidorów z boczkiem: ustawić stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzać do 425 [°]. Na patelni połączyć pomidory, boczek i 2 łyżeczki tymianku. Doprawić solą i pieprzem.
Umieść w piekarniku i piecz, aż boczek zacznie chrupać, a skórki pomidorów zaczną pęcznieć i pękać, około 20 minut.
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia.
Podgrzać piwo, czosnek, pozostałą łyżeczkę tymianku, płatki czerwonej papryki i musztardę w średnim sosie na średnim ogniu, aż do duszenia. Wrzucić ser cheddar i mąkę razem, a następnie dodać do patelni. Gotować, ciągle mieszając, aż ser się rozpuści.
Zdjąć z ognia i dodać sos Worcestershire. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Rozgrzej brojlery do wysokiej.
Umieść chleb na patelni brojlerów i piecz, aż krawędzie zaczną brązowieć, około 2 minut, a następnie wyjmij z piekarnika. Ostrożnie obróć każdy kawałek chleba, a następnie posmaruj każdy kawałek chleba mieszaniną sera.
Miejsce z powrotem pod brojlerem, aż ser jest bąbelkowy i brązowy, o 4 protokół.
Wyjąć z piekarnika i od razu podawać z prażonymi pomidorami.