Wakacyjny Napar Ziołowy

Wakacyjny Napar Ziołowy
Wakacyjny napar ziołowy to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje 18 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 36 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka gałązek mięty, miodu, ozdób: kliny limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj herbata ziołowa-jak zrobić indyjski styl ziołowy tean lub chai, Gorący Napar Żurawinowo-Teanowy, oraz Koktajl Dyniowy: Napar Z Dyni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zioła gotować w 4 szklanki wody 5 minut. Wyłączyć ciepło; przykryć i niech przesiąkać 5 minut. Przejść przez sito i wyrzucić zioła. Wymieszać z miodem i podawać na gorąco z plasterkami limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterek LimonkiPlasterek Limonki
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn