Wakacyjny deser pistacjowy zajmuje od początku do końca około 30 minut. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten wegetariański przepis na lakto ovo zawiera 308 kalorii, 4 g białka i 19 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest przeznaczony dla 15 osób i kosztuje 68 centów za porcję. Świetnie sprawdza się jako bardzo niedrogi deser. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Jeśli masz pod ręką mieszankę do ciastek/ciasta, ciężką śmietankę do ubijania, orzechy włoskie i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 14% wyniku, co jest raczej złym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać także takie przepisy, jak świąteczne batoniki pistacjowe z żurawiną i pomarańczą, deser z kremem pistacjowym i deser z budyniem pistacjowym.
Instrukcje
1
W małej misce wymieszaj masę ciasteczkową, orzechy włoskie i brązowy cukier.
W małej misce ubij serek śmietankowy i 1 szklankę cukru pudru na puszystą masę. Złóż połowę bitej śmietany; rozłożyć na skórce. Wymieszaj pozostały cukier cukierniczy z pozostałą bitą śmietaną; przechowywać w lodówce do momentu podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Gumowata Cytryna
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Deser można łączyć z kremową sherry, porto i Moscato d'Asti. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
Kremowe sherry NV Johnson Estate
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste, trwałe wykończenie. Teraz jest dobrze, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć”. Ulubiony napój przedposiłkowy. Rozważ ją z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po obiedzie z deserem, szczególnie czekoladami i deserami na bazie owoców. Wspaniała także na zimne popołudnia, podawana z biscotti do maczania w „włoskim stylu”. "