Wakacyjny Deser Bezowy

Wakacyjny Deser Bezowy
Wakacyjny deser bezowy to bezglutenowe i bezmleczne deser. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 392 kalorie. Ten przepis służy 2 i kosztuje 55 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka śmietany Tatar, białko jaja, syrop czekoladowy, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Deser Bezowy Rabarbarowy, Walentynkowy deser bezowy, oraz Deser Wiśniowy Bezowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić białko w małej misce i odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać krem z kamienia nazębnego, ekstrakt i sól. Beat na średniej prędkości, aż miękkie szczyty tworzą. Stopniowo dodawać cukier, 1 łyżkę na raz, ubijając wysoko, aż powstaną sztywne, błyszczące szczyty i cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z Masłem OrzechowymCiasto Z Masłem Orzechowym
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Przykryć blachę do pieczenia pergaminem. Łyżka mieszaniny jaj w dwóch kopcach na papierze. Używając tylnej części łyżki, lekko uformuj krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4
Piec w temperaturze 250° przez 35 minut. Wyłącz piekarnik i nie otwieraj drzwi; pozostaw skorupy do wyschnięcia w piekarniku przez co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
5
Aby podać, napełnij skorupy lodami; top każdy z sosem czekoladowym, kokosem i wiśnią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Zimnego Mleka, Podzielonego1-3/4 Szklanki Zimnego Mleka, Podzielonego
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn