Wakacyjny Deser Bezowy

Wakacyjny Deser Bezowy
Wakacyjny deser bezowy to bezglutenowe i bezmleczne deser. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 392 kalorie. Ten przepis służy 2 i kosztuje 55 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka śmietany Tatar, białko jaja, syrop czekoladowy, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Deser Bezowy Rabarbarowy, Walentynkowy deser bezowy, oraz Deser Wiśniowy Bezowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić białko w małej misce i odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodać krem z kamienia nazębnego, ekstrakt i sól. Beat na średniej prędkości, aż miękkie szczyty tworzą. Stopniowo dodawać cukier, 1 łyżkę na raz, ubijając wysoko, aż powstaną sztywne, błyszczące szczyty i cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj (około 9)Białka Jaj (około 9)
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Przykryć blachę do pieczenia pergaminem. Łyżka mieszaniny jaj w dwóch kopcach na papierze. Używając tylnej części łyżki, lekko uformuj krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
4
Piec w temperaturze 250° przez 35 minut. Wyłącz piekarnik i nie otwieraj drzwi; pozostaw skorupy do wyschnięcia w piekarniku przez co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Aby podać, napełnij skorupy lodami; top każdy z sosem czekoladowym, kokosem i wiśnią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Grubo PosiekaneCiasteczka Z Masłem Orzechowym, Grubo Posiekane
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn