Wakacyjny Deser Bezowy
Wakacyjny deser bezowy to bezglutenowe i bezmleczne deser. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 392 kalorie. Ten przepis służy 2 i kosztuje 55 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka śmietany Tatar, białko jaja, syrop czekoladowy, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Deser Bezowy Rabarbarowy, Walentynkowy deser bezowy, oraz Deser Wiśniowy Bezowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić białko w małej misce i odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut.
Dodać krem z kamienia nazębnego, ekstrakt i sól. Beat na średniej prędkości, aż miękkie szczyty tworzą. Stopniowo dodawać cukier, 1 łyżkę na raz, ubijając wysoko, aż powstaną sztywne, błyszczące szczyty i cukier się rozpuści.
Przykryć blachę do pieczenia pergaminem. Łyżka mieszaniny jaj w dwóch kopcach na papierze. Używając tylnej części łyżki, lekko uformuj krawędzie.
Piec w temperaturze 250° przez 35 minut. Wyłącz piekarnik i nie otwieraj drzwi; pozostaw skorupy do wyschnięcia w piekarniku przez co najmniej 1 godzinę.
Aby podać, napełnij skorupy lodami; top każdy z sosem czekoladowym, kokosem i wiśnią.