Wakacyjny Bębenek Edy

Wakacyjny Bębenek Edy
Need a dairy free side dish? Wakacyjne ciasto perkusyjne Edy może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 805 kalorii, 6G białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz kryształy cukru, patyczki cukrowe, lukier do dekorowania czekolady i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Zabawa Reniferów Poroża Wakacje Smakołyki / Wakacje Cookie Swap Pomysł, Turcja Holiday Hash {idealne resztki wakacji }, oraz Ciasteczka Świąteczne: Jedno Ciasto, Trzy Ciasteczka Świąteczne.

Instrukcje

1
Zamrozić ciasto na patelni przez 30 minut do jędrnej góry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Lody rozprowadzić równą warstwą do górnej krawędzi patelni. Zamrażać kilka godzin, aż lody będą twarde.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Usuń boki patelni. Mróz boki ciasta i 1-calowa granica wokół góry ciasta. Wróć do zamrażarki, jeśli lody zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Wyciśnij lukier dekorujący w krzyżowy wzór na górze. Naciśnij patyczki cukru po przekątnej wokół boków (Jeśli za pomocą laski cukierków usunąć wygięte końcówki).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowe Cukierki Galaretkowe Pokrojone W Kliny Do Smażenia Na NosiePomarańczowe Cukierki Galaretkowe Pokrojone W Kliny Do Smażenia Na Nosie
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5
Na wierzchu ciasta ułożyć wiśnie. Zamrażać kilka godzin lub na noc przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
6
Zwilż wierzch i boki pianek wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Paluszki Precelkowe Lub WykałaczkiCienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
7
Rolka w kryształkach cukru. Włóż patyczki precla, aby zrobić "pałeczki perkusyjne".
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki4 Małe Cienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki
Pałeczki Z KurczakaPałeczki Z Kurczaka
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
8
Umieścić na wierzchu ciasta przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn