Wakacyjne Ciasto Poke
Wakacyjne ciasto Poke wymaga około 4 godziny i 15 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 16 i kosztuje 39 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 161 kalorii. Jeśli masz żelatynę marki jell-o, pieczone 9-calowe okrągłe warstwy ciasta, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wakacyjne Ciasto Poke, Wakacyjne Ciasto Galaretkowe, oraz Wakacyjne ciasto Poke-spraw, aby Twoje wakacje były świąteczne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść warstwy ciasta, górne strony do góry, w 2 czystych 9-calowych okrągłych patelniach na ciasto. Przebijaj warstwy dużym widelcem w odstępach 1/2 cala.
Wymieszać 1 szklankę wrzącej wody do każdego smaku suchej mieszanki żelatyny w oddzielnych miseczkach co najmniej 2 minuty, aż do całkowitego rozpuszczenia. Ostrożnie wlać czerwoną żelatynę na 1 warstwę ciasta i żelatynę limonkową na drugą warstwę ciasta. Przechowywać w lodówce 3 godziny.
Zanurz 1 patelnię tortową w ciepłej wodzie 10 sekund; unmold na talerzu do serwowania.
Rozprowadzić z około 1 szklanką ubitej polewy. Odkręcić drugą warstwę ciasta; ostrożnie umieścić na pierwszej warstwie ciasta. Wierzch i bok ciasta z pozostałą bitą polewą.
Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę lub aż będzie gotowy do podania. W razie potrzeby udekoruj świeżymi malinami. Resztki ciasta przechowywać w lodówce.