Wakacyjne Ciasto Funtowe

Wakacyjne Ciasto Funtowe
Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 436 kalorii, 6G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Mieszanka ekstraktu z wanilii, truskawek, maślanki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wakacyjne Ciasto Funtowe, Wakacyjne Ciasto Funtowe, oraz Holiday Fruited Pound Cake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, masło śmietany, skrócenie, Serek i masło do światła i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
SkracanieSkracanie
MasłoMasło
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu. Beat in extracts.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
3
Połącz suche składniki; dodaj do kremowanej mieszaniny na przemian z maślanką, dobrze ubijając po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
4
Wlać do natłuszczonej i zalanej mąką 10-in. Rura karbowana patelnia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec w temperaturze 325° przez 1 godzinę i 20 minut, aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
Podawać z polewą truskawkową i świeżymi truskawkami w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TruskawkowySos Truskawkowy
TruskawkiTruskawki

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port są doskonałym wyborem na deser. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia6
Magazyn