Wakacyjna Salsa

Wakacyjna Salsa
Wakacyjna Salsa wymaga ok. 5 minut od początku do końca. Ten przepis służy 5. Jedna porcja zawiera 182 kalorie, 6G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka kolendry, mango, pieprz Marmolada, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 94%, co jest doskonałe. Spróbuj Wakacyjna Salsa, Wakacyjna Salsa Żurawinowa, oraz Zabawa Reniferów Poroża Wakacje Smakołyki / Wakacje Cookie Swap Pomysł dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać razem 1 (10-oz.) jar papryka Marmolada, 2 szklanki pokrojone w kostkę mango (świeże lub schłodzone), i 1/4 szklanki posiekanej świeżej kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
2
Podawać natychmiast lub przykryć i schłodzić do 3 dni.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino można spróbować jest Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 39 dolarów.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromaty czarnej herbaty i kardamonu są warstwowe przez nuty borówki i jeżyny. Świeże smaki ze skórki żurawiny, śliwki i pomarańczy zapewniają żywe nuty pikantne z nutą minerału i kardamonu. Jest to bogaty i treściwy Pinot Noir o zrównoważonej kwasowości i drobno teksturowanym wykończeniu. 
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia100
Magazyn