Wacheryny z sorbetem malinowym i mieszanym sosem jagodowo-Kardamonowym

Wacheryny z sorbetem malinowym i mieszanym sosem jagodowo-Kardamonowym
Wacheryny z sorbetem malinowym i mieszanym sosem jagodowo-Kardamonowym to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 438 kalorii, 7G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na $3.65 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i zbierz jagody, mielony kardamon, krem z kamienia nazębnego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Mieszany kompot jagodowy z sorbetem cytrynowym, Pożegnanie lata-Sorbet mieszany jagodowo-bananowy, oraz Mieszany budyń jagodowy z pijanym sosem Limoncello Berry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pozycja 1 stojak w dolnej trzeciej i 1 stojak w górnej trzeciej piekarnika; rozgrzej do 93°. Linia 2 duże blachy do pieczenia z pergaminem. Używając foremki do ciastek o średnicy 3 1/4 do 3 1/2 cala jako szablonu, mocno prześledzić 4 okręgi na każdym arkuszu pergaminu. Obróć pergamin tak, aby zaznaczone strony były skierowane w dół (kółka pokażą się przez).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Foremka Do CiastekForemka Do Ciastek
PiekarnikPiekarnik
2
Cukier i skrobię kukurydzianą ubić w średniej misce, aby wymieszać. Za pomocą wytrzymałego lub ręcznego miksera elektrycznego na średniej prędkości, ubić białka w dużej misce, aż do spienienia, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać śmietanę z kamienia nazębnego; ubijać do uzyskania miękkich szczytów, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
4
Dodać mieszaninę cukru, 1 łyżka na raz, ubijając, aż białka są bardzo sztywne i błyszczące, co najmniej 4 minuty z ciężkich miksera i 6 do 8 minut z handheld. Zbierz tyle bezy do worka z ciastem wyposażonego w końcówkę średniej gwiazdy, aby wypełnić 1/3 pełna. Rury małe kropki bezy pod pergaminem w każdym rogu blachy do pieczenia. Naciśnij pergamin na kropki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Zaczynając od środka 1 oznaczonego okręgu, rurka bezowa w ciągłej spirali, aby całkowicie wypełnić okrąg. Rura 1 koło bezowe na krawędzi koła podstawowego, tworząc obręcz stojącą. Powtórz, rurociągiem 2 kolejne okręgi na szczycie najpierw, tworząc kubek bezowy. Wymieszaj 3 kolejne kubki na arkuszu, napełniając worek bezą w razie potrzeby. Rura 4 kubki na drugim arkuszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BazaBaza
6
Bezy piec 3 godziny bez otwierania drzwiczek piekarnika (boki bez mogą się lekko osiadać). Wyłącz piekarnik; pozostaw bezy w zamkniętym piekarniku przez noc, aby całkowicie wyschły. (Można dokonać 1 tydzień wcześniej. Przechowywać szczelnie w jednej warstwie.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Ubij dżem, cukier i 1/3 szklanki wody w ciężkim średnim rondlu na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści i dżem się rozpuści. Gotować, aż sos zgęstnieje i zmniejsza się do Hojny 3/4 szklanki, ubijanie często, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
CukierCukier
WodaWoda
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Dodać jagody i kardamon; delikatnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
KardamonKardamon
JagodyJagody
9
Zdjąć z ognia; odstawić na 1 godzinę, aby rozmrozić owoce. Przykryć; schłodzić co najmniej 2 godziny i do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce
10
Sorbet miarka do vacherins. (Można dokonać 2 dni wcześniej. Owinąć szczelnie; zamrozić. Jeśli zamrozisz vacheryny, bezy będą delikatne i żujące, a nie chrupiące.) SOS łyżka ponad.
Składniki, których będziesz potrzebować
SorbetSorbet
SOSSOS
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
11
Dekoruj jagodami i miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
MiętaMięta
12
Podawać z pozostałym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn