W kuchni turyści są palantami na sałatkę z łososia

W kuchni turyści są palantami na sałatkę z łososia
Turyści kuchni są palantami dla tej sałatki z łososia może być tylko sałatką, której szukasz. Na 5,27 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 445 kalorii, 30g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz przyprawiony ocet ryżowy, kolendrę, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Chrupiący łosoś z sałatką ziemniaczaną-Donna hay # 4 / Simone 's KitchenSimone' s Kitchen, California Pizza Kuchnia Kuchnia posiekana Sałatka z Herbed Vinaigrette, oraz Klonowo-sojowy glazurowany łosoś (America ' s Test Kitchen).

Instrukcje

1
DLA JERK SALMON:.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
2
Połącz wszystkie składniki przyprawowe mokre jerk (czosnek przez olej z orzeszków ziemnych) w misce robota kuchennego. Proces, aż mieszanina zamieni się w pastę.Na wszystkie strony filetów z łososia wcierać pastę jerk. Pozostawić potartego łososia w lodówce na 1 godzinę (co najmniej 30 minut, jeśli masz mało czasu). Umyć miskę robota kuchennego i odstawić do użycia na vinaigrette.Gdy łosoś jest gotowy do gotowania, podłącz Grill Foreman i ustaw go na 300 stopni F. gdy grill jest podgrzany do temperatury, lekko spryskaj płyty grillowe nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa JerkPrzyprawa Jerk
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Filety z łososia połóż na grillu, zamknij pokrywkę i ustaw zegar na 8 minut. Po ugotowaniu łososia wyjąć z grilla.DO WINEGRET TROPIKALNY:.Podczas marynowania łososia, połącz pierwsze siedem składników tropikalnego Vinaigrette (mango przez musztardę miodową) w misce robota kuchennego. Podczas pracy procesora, mżawka w oliwie z oliwek, aż do pełnego włączenia. Zatrzymać procesor i dodać sól i pieprz do smaku.DO SAŁATKI WYSPOWEJ:.Wrzucić wszystkie składniki sałatki z wyjątkiem nerkowca razem.MONTAŻ KOŃCOWY:.Sałatkę podzielić na 4 miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Musztarda MIODOWAMusztarda MIODOWA
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Pomidory Winogronowe Przekrojone Na Połówki (najlepiej żółte I Czerwone)Pomidory Winogronowe Przekrojone Na Połówki (najlepiej żółte I Czerwone)
4
Posypać nerkowce na każdej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Na każdą sałatkę wlać odpowiednią ilość winegretu, a następnie polać kawałkiem gotowanego łososia. W razie potrzeby, skropić więcej sos na łososia, lub pokroić łososia na kawałki i wrzucić go do sałatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
6
Podawać natychmiast.

Składniki

1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwerozdrobniona marchewkarozdrobniona marchewka1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweorzechy nerkowca zmniejszone o połowęorzechy nerkowca zmniejszone o połowę1( bakłażany)ogórek obrany i grubo posiekanyogórek obrany i grubo posiekany2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweJukonJukon1porcja startego parmezanuświeża kolendraświeża kolendra1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreostarty świeży imbirstarty świeży imbir2ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemielona zielona cebula (ok. 3 cebule)mielona zielona cebula (ok. 3 cebule)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoziele angielskie mieloneziele angielskie mielone1warzywo (np. szpinak)cynamon mielonycynamon mielony1warzywo (np. szpinak)gałka muszkatołowa mielonagałka muszkatołowa mielona1warzywo (np. szpinak)2 do 3 łyżek posiekanych krążków papryczki bananowej lub posiekanej ostrej papryczki dowolnego rodzaju2 do 3 łyżek posiekanych krążków papryczki bananowej lub posiekanej ostrej papryczki dowolnego rodzaju4trochę posiekanej cukiniiświeży mielony pieprz, do smakuświeży mielony pieprz, do smaku1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomusztarda MIODOWAmusztarda MIODOWA1Limonka, sok i skórka zLimonka, sok i skórka z3Spód: okruszki z herbatników grahamlekkie mleko kokosowelekkie mleko kokosowe1mango, obrane i posiekanemango, obrane i posiekane1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweDominikańska czerwona fasola (może zastąpić czerwoną fasolę)Dominikańska czerwona fasola (może zastąpić czerwoną fasolę)1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepapaja, obrana i grubo posiekanapapaja, obrana i grubo posiekana2warzywo (np. szpinak)1 mała czerwona lub zielona papryczka jalapeno1 mała czerwona lub zielona papryczka jalapeno1largesczerwona papryka, posiekana i grubo posiekanaczerwona papryka, posiekana i grubo posiekana283papryka habaneroserduszka z sałatą rzymską w woreczkachserduszka z sałatą rzymską w woreczkach454papryka habanerofilet z łososia (4 sztuki)filet z łososia (4 sztuki)2warzywo (np. szpinak)1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala4trochę posiekanej cukiniisól do smakusól do smaku2papryczki jalapeno lub 2 papryczki szkockiej, posiekanepapryczki jalapeno lub 2 papryczki szkockiej, posiekane791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweocet ryżowy przyprawionyocet ryżowy przyprawiony1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Santan EMA Reserve Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn