Włoskie Sloppy Joe

Włoskie Sloppy Joe
Zapomnij o jedzeniu na mieście lub zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy masz ochotę na amerykańskie jedzenie. Spróbuj zrobić włoskie Sloppy Joe w domu. Ten przepis jest dla 10 osób i kosztuje 1,61 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 20 g białka , 32 g tłuszczu i łącznie 497 kalorii . Dostarcza je Taste of Home. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i jest gotowe w około 50 minut . Udaj się do sklepu i kup sos pomidorowy, chili w proszku, ser mozzarella i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jedna osoba powiedziałaby, że trafił w sedno. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje całkiem niezłą ocenę Spoonacular wynoszącą 59% . Wszystkie amerykańskie Sloppy Joe , Green Chili Sloppy Joe i Homestyle Sloppy Joe są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W dużym rondlu lub garnku żeliwnym smaż kiełbasę, czosnek, zieloną paprykę i cebulę na średnim ogniu, aż kiełbasa straci różowy kolor; odcedź.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj sos pomidorowy i przyprawy; doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut. Nałóż około 1/2 szklanki na każdą bułkę; posyp serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia11
Magazyn