Włoskie Karmelizowane Pomarańcze

Włoskie Karmelizowane Pomarańcze
Włoskie karmelizowane pomarańcze mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 213 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz syrop kukurydziany, pomarańcze, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Karmelizowany ananas i pomarańcze w miodowym porcie, Pomarańcze, Karmelizowana Czerwona Cebula I Mały Szpinak W Balsamicznym Vi, oraz Pomarańcze, karmelizowana czerwona cebula i szpinak z balsamicznym winegretem.

Instrukcje

1
Pomarańcze zetrzeć na 2 łyżeczki startej skórki; odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2
Obierz pomarańcze.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
3
Usunąć i wyrzucić biały rdzeń; podzielić na sekcje.
4
Umieścić pomarańczowe sekcje w żaroodpornej misce do serwowania; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Cukier, 1/4 szklanki wody i syrop kukurydziany gotować w ciężkim rondlu na średnim ogniu, często mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
6
Zwiększyć ciepło do średniej wysokości i doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Gotować, bez mieszania, 8 do 12 minut lub aż syrop będzie blady złocisto-bursztynowy kolor. Dokładnie wymieszaj sok pomarańczowy, sok z cytryny i skórkę pomarańczy. (
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek żelatynowy żurawinowyProszek żelatynowy żurawinowy
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
7
Mieszanina twardnieje.) Gotować, stale mieszając, 3 minuty lub aż mieszanina powróci do płynnej konsystencji.
8
Zdjąć z ognia i natychmiast wlać gorący syrop na pomarańczowych odcinkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
9
Ostudzić do temperatury pokojowej. Wymieszać z likierem. Przykryć i schłodzić 8 godzin. Delikatnie wymieszać pomarańcze przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(z Kartonu)(z Kartonu)
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Piccini Chianti Classico. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Skomplikowany i uporczywy nos wypełniony nutami wiśni i dzikich jagód. Podniebienie jest dobrze skonstruowane, eleganckie, okrągłe i gładkie z owocowymi nutami i miękkimi taninami i długim wykończeniem. Idealne połączenie do grillowanego czerwonego mięsa i makaronu al ragu. Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Merlot
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn