Włoskie Filety Rybne
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Włoskie filety rybne mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 217 kalorii. Na 2,43 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory, filety z dorsza, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Filety Rybne, Filety Rybne Śródziemnomorskie, oraz Filety Rybne Primavera.
Instrukcje
W dużej patelni nonstick, gotować zielony pieprz, cebula, sos sałatkowy i włoskie przyprawy do 5 minut lub aż warzywa będą miękkie. Pomidory wymieszać, dodać filety. Doprowadzić do wrzenia.
Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut lub aż ryby płatki łatwo z widelcem.
Podawać z łyżką szczelinową.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.