Przepis włoska wołowina Subs jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja zawiera 414 kalorii, 34g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 4,37 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka deli rostbef, czosnek w butelkach, giardiniera w butelkach i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Włoskie Okręty Podwodne, Włoskie Okręty Podwodne, oraz Hot Italian Ham Subs.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodaj paprykę i czosnek; smażyć przez 2 protokół. Wymieszać z oregano i bulionem. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Czosnek
Bulion
3
Usuń mieszankę papryki z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodać wołowinę do patelni i gotować przez 45 sekund. Podzielić wołowinę równomiernie między dolnymi połówkami rolek; każdą połowę rolki ułożyć 1/4 szklanki mieszanki papryki i 2 łyżki giardiniera; przykryć rolkami.
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.