Włoska Kiełbasa Zupa Z Czarnej Fasoli

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj włoskiej zupy z Czarnej Fasoli. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.06 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 225 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to raczej tanie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli nie masz pod ręką pasty pomidorowej z dodatkiem soli, mielonego pieprzu, bulionu z kurczaka i kilku innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Włoska Zupa Z Czarnej Fasoli, Włoska zupa Kiełbasowo-fasolowa, oraz Włoska Zupa Z Kiełbasą I Fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokruszyć kiełbasę w holenderskim piekarniku; dodać cebulę, marchew, seler i czosnek. Gotować na średnim ogniu 5 minut lub aż kiełbasa jest rumiane i warzywa są miękkie, często mieszając.
Dodaj 2 puszki czarnej fasoli, bulion z kurczaka i następne 7 składników.
Umieścić pozostałe 1 puszka czarnej fasoli w misce; zacieru widelcem, i dodać do mieszanki zupy. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować, odkryte, 30 minut lub aż zgęstnieje. Zupa z kadzi do poszczególnych misek. Do każdej porcji doprawić 1 łyżką kwaśnej śmietany.
Dekoruj świeżymi liśćmi kolendry, w razie potrzeby.