Włoska kiełbasa z kapustą
Włoska kiełbasa z kapustą może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 517 kalorii, 20g białka, oraz 43g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i podnieś pietruszkę, oliwę z oliwek, odtłuszczony bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć kapustę, można śledzić to danie główne z Kapusta, Która Smakuje Jak Deser! jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Gulasz z włoską kiełbasą i kapustą, Głodny włoskiej kiełbasy i kapusty, oraz Pieczona kapusta i jabłka z włoską kiełbasą.
Instrukcje
W 5-do 6-quart patelni na średnim ogniu, połączyć masło i olej.
Dodać kiełbaski i rozbić łyżką; mieszać często, aż lekko rumiane, o 5 protokół.
Dodać kapustę, bulion i pietruszkę i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż kapusta jest tender do gryzienia, o 30 protokół.
Łyżka mieszanki kiełbasy i kapusty do misek.
Dodać sól i pieprz do smaku.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw.
![2015 był idealnym ciepłym rocznikiem-nie za gorącym, w sam raz. Nos natychmiast uwalnia Tony wiciokrzewu i dżemu truskawkowego, kończąc na ziołowym odcieniu rozmarynu i cyprysu. Na podniebieniu moc tego wina imponuje. Jest eksplozja smaków, wszystkie oprawione w mocne jasne kwasy. W smakach dominują cierpkie żurawiny i maliny, ustępując miejsca wciąż nieuchwytnym, bujnym jagodom. W finiszu dominuje fasola wanilii z utrzymującym się czarnym pieprzem i skórką pomarańczy. Jest to ekscytujący rok dla Sangiovese i ma potencjał do wieku 15-20 lat.]()
2015 był idealnym ciepłym rocznikiem-nie za gorącym, w sam raz. Nos natychmiast uwalnia Tony wiciokrzewu i dżemu truskawkowego, kończąc na ziołowym odcieniu rozmarynu i cyprysu. Na podniebieniu moc tego wina imponuje. Jest eksplozja smaków, wszystkie oprawione w mocne jasne kwasy. W smakach dominują cierpkie żurawiny i maliny, ustępując miejsca wciąż nieuchwytnym, bujnym jagodom. W finiszu dominuje fasola wanilii z utrzymującym się czarnym pieprzem i skórką pomarańczy. Jest to ekscytujący rok dla Sangiovese i ma potencjał do wieku 15-20 lat.
2015 was the perfect warm vintage- not too hot, just right. The nose immediately releases tones of honeysuckle and strawberry jam, finishing with a herbal tone of rosemary and cypress. On the palate, the power of this wine impresses. There is an explosion of flavors, all framed tightly by firm bright acids. Flavors are dominated by tart cranberries and raspberries, giving way to the ever-elusive lush blueberry tones. The finish is dominated by vanilla bean with lingering black pepper and orange peel. This is an exciting year for Sangiovese and has the potential to age 15–20 years.