Vol-au-Vent wypełniony kremowym selerem i grzybami z ' Home Made Winter
Vol-au-Vent wypełnione kremowy seler & grzyby z ' Home Made Winter może być tylko przystawka szukasz. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 2,12 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 444 kalorie. 57 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Zima. Udaj się do sklepu i podnieś jajko, oliwę z oliwek, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ser Brousse z " domowej zimy, Kardamon i pomarańczowe bułeczki z " domowej zimy, oraz Nakrapiana Sałatka z komosą ryżową, porem, boczkiem i trybulą z " Home Made Winter.
Instrukcje
1
Podsmażyć cebulę w oleju na bardzo małym ogniu i dodać rozmaryn. Gdy cebula będzie miękka, dodaj wino, ocet i syrop imbirowy i dopraw solą i pieprzem. Dusić na małym ogniu przez kolejne 15 minut, aż składniki zostaną zintegrowane. Odstawić do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
2
Zrobić nadzienie: doprowadzić bulion do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
3
Dodać seler i dusić do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Seler
4
Odcedzić, zastrzegając bulion. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
5
Szybko podsmażyć grzyby w połowie masła na dużym ogniu. Doprawić solą i pieprzem. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Dodać czosnek i rozmaryn i saute przez 2 protokół. Wymieszać z mąką. Mieszać w bulionie, gotowanie i mieszanie, aż sos jest po prostu grubszy niż jogurt. Wymieszać z creme fraîche i sherry. Gotować sos, aż będzie gęsty. Wymieszać z selerem naciowym i grzybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme Fraiche
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Seler
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
9
Rozgrzej piekarnik do 180°C (350°F).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1
Mąkę i sól połączyć w misce i pokroić w maśle, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek.