Virginia ' s Cuban Garlic Chicken

Virginia ' s Cuban Garlic Chicken
Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 12 i kosztuje 46 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 71 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 godziny i 30 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka czosnku, sok pomarańczowy, sok z cytryny i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Old Virginia Chicken and Peanut Pie, Kurczak Barbecue Virginia, oraz Kubański Sos Do Sałatek Czosnkowych dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
2
Dodać kurczaka i marynować w lodówce przez 1 do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
3
Grilluj kurczaka na gorącym ogniu, aż do ugotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćEkspert
Gotowe W24 hrs, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Magazyn