Vichyssoise z Kumumoto ostrygi i Royal Sterling kawior

Vichyssoise z Kumumoto ostrygi i Royal Sterling kawior
Vichyssoise z Kumumoto ostrygi i Royal Sterling kawior jest bezglutenowe i pescatariańskie danie główne. Na 3,03 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 314 kalorii, 28g białka, oraz 19g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz srebrną żelatynę, żelatynę, ciężki krem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć creme fraiche można śledzić to danie główne z Ciasto Brzoskwiniowo-Kremowe Fraiche jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Sterling Cooper Blini z kawiorem, Sterling Cooper Sling Cocktail, oraz Chili Lime Texas Caviar (Cowboy Caviar) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pry otworzyć ostrygi i oddzielić sok z mięsa, rezerwując zarówno w lodówce. Bardzo dobrze Wyczyść dolne skorupy i zarezerwuj je na później.;
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1
Rozgrzać masło i pory w małym rondlu na małym ogniu i gotować, aż pory zmiękną, ale nie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodać ziemniaki i wodę i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie. Schłodzić i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Wlać do blendera i puree ze śmietaną i blanszowanym szpinakiem, aby uzyskać jasnozielony miętowy kolor. Przecedzić przez sito o drobnych oczkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1
Ubić creme fraiche do miękkich szczytów w mikserze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
2
Podgrzać 1/2 szklanki bazy vichyssoise w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Dodaj kwitnącą żelatynę do bazy. Złóż ubitą śmietanę fraiche i 1/2 szklanki więcej bazy vichyssoise.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
4
Aby zrobić szkliwo ostrygowe: doprowadzić 3 łyżki zarezerwowanych soków ostrygowych do wrzenia w małym rondlu. Przecedzić przez filtr do kawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
5
Dodaj kwitnącą żelatynę do płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
6
Ostudzić, ale nie na tyle, aby ustawić.
7
Aby zakończyć: wypełnij 8 zarezerwowanych muszli ostryg w około 3/4 pianki vichyssoise i ustaw ostrygi na wierzchu. Ostudzić i wyszczotkować jeszcze płynną glazurą oyster. Powtarzaj szczotkowanie, aż cała Ostryga będzie miała połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
8
Dekoruj quenelle kawioru, kwiatu szczypiorku i koperku.
Składniki, których będziesz potrzebować
KawiorKawior
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn