Vichyssoise z Kumumoto ostrygi i Royal Sterling kawior
Vichyssoise z Kumumoto ostrygi i Royal Sterling kawior jest bezglutenowe i pescatariańskie danie główne. Na 3,03 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 314 kalorii, 28g białka, oraz 19g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz srebrną żelatynę, żelatynę, ciężki krem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć creme fraiche można śledzić to danie główne z Ciasto Brzoskwiniowo-Kremowe Fraiche jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Sterling Cooper Blini z kawiorem, Sterling Cooper Sling Cocktail, oraz Chili Lime Texas Caviar (Cowboy Caviar) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pry otworzyć ostrygi i oddzielić sok z mięsa, rezerwując zarówno w lodówce. Bardzo dobrze Wyczyść dolne skorupy i zarezerwuj je na później.;
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
(zalecany: Sos A1)
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1
Rozgrzać masło i pory w małym rondlu na małym ogniu i gotować, aż pory zmiękną, ale nie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodać ziemniaki i wodę i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie. Schłodzić i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Wlać do blendera i puree ze śmietaną i blanszowanym szpinakiem, aby uzyskać jasnozielony miętowy kolor. Przecedzić przez sito o drobnych oczkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Pomidory Słoneczne Nie
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1
Ubić creme fraiche do miękkich szczytów w mikserze.
Podgrzać 1/2 szklanki bazy vichyssoise w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Dodaj kwitnącą żelatynę do bazy. Złóż ubitą śmietanę fraiche i 1/2 szklanki więcej bazy vichyssoise.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme Fraiche
Cukierki Dla Karłów
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
4
Aby zrobić szkliwo ostrygowe: doprowadzić 3 łyżki zarezerwowanych soków ostrygowych do wrzenia w małym rondlu. Przecedzić przez filtr do kawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
5
Dodaj kwitnącą żelatynę do płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla Karłów
6
Ostudzić, ale nie na tyle, aby ustawić.
7
Aby zakończyć: wypełnij 8 zarezerwowanych muszli ostryg w około 3/4 pianki vichyssoise i ustaw ostrygi na wierzchu. Ostudzić i wyszczotkować jeszcze płynną glazurą oyster. Powtarzaj szczotkowanie, aż cała Ostryga będzie miała połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
(zalecany: Sos A1)
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
8
Dekoruj quenelle kawioru, kwiatu szczypiorku i koperku.