Vichyssoise z Kumumoto ostrygi i Royal Sterling kawior

Vichyssoise z Kumumoto ostrygi i Royal Sterling kawior
Vichyssoise z Kumumoto ostrygi i Royal Sterling kawior jest bezglutenowe i pescatariańskie danie główne. Na 3,03 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 314 kalorii, 28g białka, oraz 19g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz srebrną żelatynę, żelatynę, ciężki krem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć creme fraiche można śledzić to danie główne z Ciasto Brzoskwiniowo-Kremowe Fraiche jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Sterling Cooper Blini z kawiorem, Sterling Cooper Sling Cocktail, oraz Chili Lime Texas Caviar (Cowboy Caviar) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pry otworzyć ostrygi i oddzielić sok z mięsa, rezerwując zarówno w lodówce. Bardzo dobrze Wyczyść dolne skorupy i zarezerwuj je na później.;
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1
Rozgrzać masło i pory w małym rondlu na małym ogniu i gotować, aż pory zmiękną, ale nie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodać ziemniaki i wodę i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie. Schłodzić i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Wlać do blendera i puree ze śmietaną i blanszowanym szpinakiem, aby uzyskać jasnozielony miętowy kolor. Przecedzić przez sito o drobnych oczkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1
Ubić creme fraiche do miękkich szczytów w mikserze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
2
Podgrzać 1/2 szklanki bazy vichyssoise w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Dodaj kwitnącą żelatynę do bazy. Złóż ubitą śmietanę fraiche i 1/2 szklanki więcej bazy vichyssoise.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
4
Aby zrobić szkliwo ostrygowe: doprowadzić 3 łyżki zarezerwowanych soków ostrygowych do wrzenia w małym rondlu. Przecedzić przez filtr do kawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
5
Dodaj kwitnącą żelatynę do płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
6
Ostudzić, ale nie na tyle, aby ustawić.
7
Aby zakończyć: wypełnij 8 zarezerwowanych muszli ostryg w około 3/4 pianki vichyssoise i ustaw ostrygi na wierzchu. Ostudzić i wyszczotkować jeszcze płynną glazurą oyster. Powtarzaj szczotkowanie, aż cała Ostryga będzie miała połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
8
Dekoruj quenelle kawioru, kwiatu szczypiorku i koperku.
Składniki, których będziesz potrzebować
KawiorKawior
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn