Verrine Fraicheur: Ogórek, Jogurt I Wędzony Łosoś Verrine

Verrine Fraicheur: Ogórek, Jogurt I Wędzony Łosoś Verrine
Verrine Fraicheur: ogórek, jogurt i wędzony łosoś Verrine jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 1 porcją. To danie główne ma 347 kalorii, 19g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Na 3,63 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 43 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz popękane ziarna pieprzu, koperek, oliwa z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać koperek, można śledzić to danie główne z Malinowy Deser Czekoladowy Quesadilla # Choctoberfest jako deser. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Truskawkowy Jogurt Verrine, Krab I Awokado Verrine, oraz Quinoan I Burak Verrine dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia53
Magazyn