VELVEETA Southwestern CORN Dip

VELVEETA Southwestern CORN Dip
VELVEETA Southwestern CORN Dip jest bezglutenowe i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 28 i kosztuje 11 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 27 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka kukurydzy, kolendra, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to VELVEETA Southwestern Chicken Dip, Bacon Ranch CORN Dip, oraz Southwestern Corn Chowder.

Instrukcje

1
Wymieszać VELVEETA i kukurydzę w dużej misce do mikrofalówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser VelveetaSer Velveeta
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Mikrofalówka na wysokości 5 min. lub do całkowitego rozpuszczenia VELVEETY, mieszając po 3 min. Wymieszać pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser VelveetaSer Velveeta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
3
Podawać z krakersami lub różnymi pokrojonymi świeżymi warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Do WiązaniaDo Wiązania
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje28
Ocena Zdrowia1
Magazyn