Veggie Lasagne
Veggie lasagne może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 461 kalorii, 25g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.54 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz częściowo odtłuszczony ser ricotta, parmezan, skondensowany krem z zupy grzybowej i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest solidne. Spróbuj Veggie Lasagne, Veggie Lasagne, oraz Veggie Lasagne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Posmaruj naczynie zapiekane 9x13 cali.
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodaj makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
W średniej misce połączyć jajka, ser ricotta, zupa grzybowa, ser Cheddar, parmezan, śmietana i mix zupy.
W przygotowanym naczyniu warstwa makaronu, mieszanki sera, brokuły, marchew i kukurydza. Powtórz warstwy z pozostałymi składnikami, kończąc serem.
Piec pod przykryciem, w rozgrzanym piekarniku przez 30 minut. Odkryć i piec dodatkowe 10 minut.