Veggie Lasagne

Veggie Lasagne
Veggie lasagne może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 3,17 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 832 kalorie, 32G białka, oraz 68 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz mozzarellę, przyprawy, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako danie główne. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Veggie Lasagne, Bardzo Veggie Lasagne, oraz Veggie Lasagne dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Rdzeń i nasiona papryki. Umieścić na tacy arkuszy i piec, aż skórki są zwęglone, o 2 do 3 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
4
Przełożyć do miski i przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Odstawić na 10 minut, a następnie odkleić skórę.
6
Rozgrzej patelnię grillową lub grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu i obróć piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
PiekarnikPiekarnik
7
Pokroić bakłażana i squash wzdłuż na 1/4-calowe kawałki grubości. Ułożyć na blasze do pieczenia i skropić olej rzepakowy i ocet balsamiczny na górze. Wymieszać z solą i pieprzem, do smaku. Umieścić na gorącym grillu i gotować przez około 2 protokół z każdej strony. Rezerwa 6 sztuk grillowanego bakłażana na okrągło 2 bakłażan przepis
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet BalsamicznyOcet Balsamiczny
Sól I PieprzSól I Pieprz
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
BakłażanBakłażan
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Rollatini.
9
W małej misce połączyć ricotta, jajko, włoskie przyprawy, pietruszka, sól i pieprz, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa WłoskaPrzyprawa Włoska
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Ser RicottaSer Ricotta
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Wymieszać aż do dobrze wymieszanego.
11
W naczyniu do pieczenia 9 przez 9 odłożyć pojedynczą warstwę grillowanego bakłażana i góry z 1 pieczonej papryki. Każdą warstwę doprawiamy odrobiną soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PaprykaPapryka
BakłażanBakłażan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
12
Rozprowadzić 1/3 mieszanki ricotty na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser RicottaSer Ricotta
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
13
Warstwa kolejna pojedyncza warstwa bakłażana, a następnie 1 kawałek grillowanego squasha. Top z innym 1/3 mieszanki ricotta (Zapisz pozostałą dla rundy 2 " bakłażan
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
Ser RicottaSer Ricotta
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
14
Rollatini") i ostatnią warstwę bakłażana oraz pozostałą pieczoną paprykę i żółtą Kabaczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Squash żółtySquash żółty
BakłażanBakłażan
PieprzPieprz
15
Posypać serem mozzarella. Przykryć folią aluminiową i piec przez 25 minut, następnie wyjąć folię i piec do ogrzania i ser jest rumiany i bulgotanie, o 10 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
16
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
W misce przetwórcy żywności pulse razem bazylia, czosnek, orzechy włoskie i parmezan. Przy uruchomionym robocie kuchennym powoli zanurz się w oleju. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Sól I PieprzSól I Pieprz
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
CzosnekCzosnek
BazyliaBazylia
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Aby służyć, pokroić lasagne na 4 kwadraty.
3
Podawać z obfitą łyżką pesto.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Casaloste Chianti Classico Riserva z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Intensywny rubinowy kolor czerwony. Jego bukiet łączy typowe owocowe aromaty Sangiovese (takie jak jeżyna, Dojrzała marasca, śliwka) z eleganckimi nutami drewna. Na podniebieniu jest aksamitny i harmonijny z doskonałą równowagą między kwasowością a słodkimi taninami. Starzejące się Wino, daje najlepsze z 5 roku po żniwach idzie z grillowanym czerwonym mięsem. Jego harmonia i typowość są również doskonale wywyższone przez dojrzewające sery.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn