Veggie Frittata
Veggie Frittatan jest bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.1 za porcję. Jedna porcja zawiera 204 kalorie, 15g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną gałkę muszkatołową, mleko, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 48 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Bardzo Wegetariańska Frittata, Frittata Wypełniona Warzywami, oraz Veggie Frittata Supreme.
Instrukcje
Podsmażyć cebulę i grzyby na gorącym oleju w żaroodpornym nonstick 10-calowa patelnia na średnim ogniu 10 minut lub do miękkości. Wymieszać ze szpinakiem, i smażyć 3 minuty lub aż woda odparuje i szpinak więdnie.
Zdjąć z ognia i odstawić.
Ubić razem 4 duże jajka, 6 białek, ser Cheddar i kolejne 5 składników.
Wlać mieszaninę jaj do patelni z mieszanką cebuli, mieszając, aby połączyć.
Piec w 350 przez 12 do 15 minut lub tylko do zestawu.
Dekorować, w razie potrzeby.
*1 (10-oz.) pakiet posiekany mrożony szpinak, rozmrożony i dobrze osuszony, może być zastąpiony świeżym szpinakiem.