Vegan Bean Taco Filling
Vegan Bean Taco napełniania wymaga o 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 146 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje 59 centów za porcję. 326 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jeśli masz chili w proszku, fasolę, kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Nadzienie taco z czarnej fasoli i papryki, Nadzienie taco z fasoli Pinquito i Quinoa, oraz Kale, indyk i Taco z czarną fasolą-Plus 5 sposobów użycia.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na średniej patelni na średnim ogniu. Wymieszać z cebulą, czosnek, i papryka; gotować do miękkości. Wymieszać z puree fasolowym.
Wymieszać w kminku, papryka, cayenne, chili w proszku, i salsa. Przykryć i gotować 5 minut.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Drappier Brut Nature André & Michel Pinot Noir Zero dawkowanie z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
Drappier Brut Nature André & Michel Pinot Noir Zero Dawkowanie
Dla miłośników czystych doznań stworzyliśmy 100% Pinot Noir cuvée bez dawkowania. Zawiera tylko naturalny cukier resztkowy wina w ilości mniejszej niż 2 g na butelkę. Ponadto użycie absolutnego minimum siarki daje winu swobodę wyrażania się całkowicie. Na nosie są ostre i jednocześnie dojrzałe owoce. Na podniebieniu jest wyprostowany i czysty, z obfitą finezją i świeżością.W Kolorze Vermilion gold. Aromat świeżo tłoczonych czarnych winogron, czerwonych, białych i cytrusowych owoców. Bogate podniebienie z miąższu winnej brzoskwini i bukietem aromatycznych ziół. Małe pikantne nuty na finiszu. Delikatny, ściśle spleciony szampan o wielkiej czystości.Idealny jako aperitif. Idealny dodatek do owoców morza, sashimi, a nawet miękkiego koziego sera.