Vegan Balsamic Fudge Drops
Wegańskie krople krówki balsamiczne mogą być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na deser. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 157 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz jogurt sojowy, ocet balsamiczny, niebieloną mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Fudge Drops, Crunchy Fudge Drops, oraz Bezowe Krople Krówki.
Instrukcje
Mąkę, sodę i sól wymieszać i odstawić. W innej misce wymieszaj kakao z cukrami i odstaw na bok. Margarynę roztopić w średniej wielkości rondlu. Kiedy jest całkowicie stopiony, zdjąć go z ognia i dodać mieszaninę cukru / kakao i wymieszać do połączenia. Następnie dodaj jogurt sojowy, ekstrakt waniliowy i balsamiczny i mieszaj do wymieszania. Na koniec dodaj mieszankę mąki i mieszaj, aż się połączy—nie mieszaj. Za pomocą miarki cookie lub łyżka, spadek łyżki ciasta na blasze o 1 1/2-cale od siebie.
Posypać lekko cukrem waniliowym i wstawić do piekarnika. Po 5 minutach Zmień Patelnie tak, aby ta na górze była na dole, a przednie boki z tyłu. Sprawdź ponownie za 4 minuty. Bądź ostrożny-w zależności od rodzaju patelni, której używasz, mogą przejść z niedoskonałości do spalenia w kilka sekund (przekonałem się na własnej skórze!) Nie powinny potrzebować więcej niż 11 minut i będą wyglądać miękko na wierzchu, ale twardnieją, gdy ostygną.
Wyjąć z piekarnika i przenieść na regały chłodzące. Produkuje około 2 tuziny ciastek.