Vandaag ' S V. O. C. Grog
Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 446 kalorii, 4G białka, oraz 37 g tłuszczu każdy. Na 2,33 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Serious Eats ma 31 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Mieszanka garam masala "ciasto, puree z dyni, garam masala, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Vandaag ' s New Amsterdam Toddy, Vandaag ' s Dutch East Cocoa, oraz Pirate ' s Grog dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na "ciasto": w małej misce, garam masala blend, lekko zmiękczone masło, i brązowy cukier razem, aż dobrze połączone.
Dla każdego napoju: w rondlu na średnim ogniu, wymieszać garam masala "ciasto", " mleko kokosowe, i puree z dyni razem do ciepłego. Zdejmij ciepło, wlej do kubka i dodaj rhum agricole blanc.
* Aby zrobić własne purée z dyni, opcjonalnie: piecz dynię w temperaturze 350° do miękkości.
Niech ostygnie, a następnie Kości. Na każde 2 szklanki pokrojonej w kostkę dyni, dodaj 1/4 szklanki śmietany i szczyptę soli i przecier w blenderze lub przetwórni żywności, aż będzie gładka.