Vaca Frita: Chrupiąca Wołowina
Vaca Frita: chrupiąca wołowina może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 240 kalorii, 25g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Jeśli masz oliwę z oliwek, sok z limonki, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tortilla Burger Loco Vaca, Frita Cubana, oraz Kubański Burger Frita dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu połącz stek boczny z papryką, połową cebuli i liściem laurowym.
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby przykryć i doprowadzić do wrzenia. Dusić na umiarkowanym ogniu przez 20 minut.
Przenieś stek z boku na powierzchnię roboczą i pozwól stekowi ostygnąć. Odcedzić bulion i zarezerwować do innego użytku. Mięso rozdrobnić i przenieść do miski.
Używając boku dużego noża, rozgnieść czosnek na pastę z 1/2 łyżeczki soli. Wymieszaj pastę z mięsem, sokiem z limonki, oliwą z oliwek i pokrojoną cebulą.
Odstawić w temperaturze pokojowej na co najmniej 30 minut lub do 1 1/2 godziny.
Podgrzej dużą, płaską patelnię, aż będzie bardzo gorąca. Pracując partiami, rozłóż rozdrobnioną wołowinę na patelni cienką warstwą i dopraw solą i pieprzem. Gotować na dużym ogniu, obracając raz lub dwa razy, aż skwierczeć i chrupiące w miejscach, o 6 protokół na partię.
Przełożyć na talerz i podawać.