użyj prawdziwego masła
Użyj prawdziwego masła może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swój repertuar przystawek. Na 3 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 250. Jedna porcja zawiera 22 kalorie, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Przynosi się go za pomocą prawdziwego masła. Jeśli masz pod ręką purée truskawkowe, cukier granulowany, olej kanolanowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. 6 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Prawdziwe Kanadyjskie Tarty Z Masłem, Real St. Louis Gooey Butter Cake, oraz Domowe Żółte Ciasto Mix: Prawdziwe Składniki, Naprawdę Szybko dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik 191°. przygotowanie patelni przez dno masła i boki.
Umieść pergamin na patelni i posmaruj pergaminem. Suche składniki (z wyjątkiem cukru granulowanego) przesiać do dużej miski.
Wymieszać wszystkie składniki (z wyjątkiem 13 uncji białek i cukru granulowanego) w dużej misce, aż połączone. Ubij białka i granulowany cukier do średnich szczytów. Złóż do ciasta delikatnie.
Piec do zestawu, około 20-25 minut.
Wyjąć z piekarnika i wyjąć z patelni.
Ostudzić na stojaku. Zawiń ciasta w plastik i zamrozić (jeden będzie do późniejszego wykorzystania do wyboru). Po dwóch godzinach wyjmij jedno ciasto z zamrażarki i pokrój na 3 warstwy ostrym ząbkowanym nożem.Strawberry swiss beza buttercream8 oz. białka jajeczne16 oz. sugar1 lb masło, temperatura pokojowa1 / 2 szklanki truskawek pure
W misce do miksowania Kitchenaid połączyć białka z cukrem.
Trzepaczka stale nad bain marie aż do osiągnięcia 60°.
Ułożyć na mikserze z trzepaczką i ubić na sztywno. Zmniejsz prędkość ubijania do 3 i ubijaj, aż ostygnie w dotyku(to zajmuje trochę czasu, powinno być chłodniejsze niż twoja ręka). Zmieniamy na wiosło i stopniowo dodajemy miękkie masło przez łyżkę stołową.
Wymieszać do emulgowania. Po osiągnięciu pożądanej konsystencji dodaj czysty.czekolada glazehalve ten przepis, jeśli robisz 6-calowy cake6 oz. heavy cream8 oz. półsłodka czekolada, chopped4 oz. masło niesolone, pokrojone na 4 kawałki, zmiękczone
W małym rondlu na średnim ogniu, doprowadzić do wrzenia śmietany.
Zdjąć z ognia i dodać czekoladę, delikatnie mieszając, aż włączone. Zmiksuj masło, jednocześnie delikatnie mieszając (nie włączaj powietrza). Temperatura powinna wynosić około 110-115F. montaż
Ułóż najpierw warstwę ciasta, następnie rozłóż cienką warstwę dżemu, a następnie rozłóż warstwę maślanego kremu. Powtórz ponownie, a następnie wierzch ostatnią warstwą ciasta. Przyciąć do pożądanego kształtu (kwadrat lub pozostawić okrągły). Okruchy płaszcz ciasto z masłem. Przechowywać w lodówce przez godzinę.
Wyjmij ciasto z lodówki i ustaw na stojaku nad patelnią lub papierem woskowym (aby złapać kapanie).
Wlać ciepłą glazurę na ciasto od środka i promieniować na zewnątrz, aż całe ciasto jest szkliwione.August 31st, 2007:10: 40 pmfiled under ciasto, czekolada, deser, owoce, słodkie