użyj prawdziwego masła

użyj prawdziwego masła
Użyj prawdziwego masła może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swój repertuar przystawek. Na 3 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 250. Jedna porcja zawiera 22 kalorie, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Przynosi się go za pomocą prawdziwego masła. Jeśli masz pod ręką purée truskawkowe, cukier granulowany, olej kanolanowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. 6 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Prawdziwe Kanadyjskie Tarty Z Masłem, Real St. Louis Gooey Butter Cake, oraz Domowe Żółte Ciasto Mix: Prawdziwe Składniki, Naprawdę Szybko dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik 191°. przygotowanie patelni przez dno masła i boki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Umieść pergamin na patelni i posmaruj pergaminem. Suche składniki (z wyjątkiem cukru granulowanego) przesiać do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Wymieszać wszystkie składniki (z wyjątkiem 13 uncji białek i cukru granulowanego) w dużej misce, aż połączone. Ubij białka i granulowany cukier do średnich szczytów. Złóż do ciasta delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Piec do zestawu, około 20-25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
5
Wyjąć z piekarnika i wyjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Ostudzić na stojaku. Zawiń ciasta w plastik i zamrozić (jeden będzie do późniejszego wykorzystania do wyboru). Po dwóch godzinach wyjmij jedno ciasto z zamrażarki i pokrój na 3 warstwy ostrym ząbkowanym nożem.Strawberry swiss beza buttercream8 oz. białka jajeczne16 oz. sugar1 lb masło, temperatura pokojowa1 / 2 szklanki truskawek pure
Składniki, których będziesz potrzebować
Patyczki Do Maczania PrecliPatyczki Do Maczania Precli
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
7
W misce do miksowania Kitchenaid połączyć białka z cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
8
Trzepaczka stale nad bain marie aż do osiągnięcia 60°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
9
Ułożyć na mikserze z trzepaczką i ubić na sztywno. Zmniejsz prędkość ubijania do 3 i ubijaj, aż ostygnie w dotyku(to zajmuje trochę czasu, powinno być chłodniejsze niż twoja ręka). Zmieniamy na wiosło i stopniowo dodajemy miękkie masło przez łyżkę stołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
10
Wymieszać do emulgowania. Po osiągnięciu pożądanej konsystencji dodaj czysty.czekolada glazehalve ten przepis, jeśli robisz 6-calowy cake6 oz. heavy cream8 oz. półsłodka czekolada, chopped4 oz. masło niesolone, pokrojone na 4 kawałki, zmiękczone
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka CzekoladaPółsłodka Czekolada
Masło NiesoloneMasło Niesolone
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
11
W małym rondlu na średnim ogniu, doprowadzić do wrzenia śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
12
Zdjąć z ognia i dodać czekoladę, delikatnie mieszając, aż włączone. Zmiksuj masło, jednocześnie delikatnie mieszając (nie włączaj powietrza). Temperatura powinna wynosić około 110-115F. montaż
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
13
Ułóż najpierw warstwę ciasta, następnie rozłóż cienką warstwę dżemu, a następnie rozłóż warstwę maślanego kremu. Powtórz ponownie, a następnie wierzch ostatnią warstwą ciasta. Przyciąć do pożądanego kształtu (kwadrat lub pozostawić okrągły). Okruchy płaszcz ciasto z masłem. Przechowywać w lodówce przez godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
DżemDżem
14
Wyjmij ciasto z lodówki i ustaw na stojaku nad patelnią lub papierem woskowym (aby złapać kapanie).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
15
Wlać ciepłą glazurę na ciasto od środka i promieniować na zewnątrz, aż całe ciasto jest szkliwione.August 31st, 2007:10: 40 pmfiled under ciasto, czekolada, deser, owoce, słodkie
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje250
Ocena Zdrowia0
Magazyn