Utokia ' s Tips For Chocolate Peanut Butter Candy

Utokia ' s Tips For Chocolate Peanut Butter Candy
Porady utokii na czekoladowe cukierki z masłem orzechowym mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja zawiera 442 kalorie, 8G białka, oraz 29g tłuszczu. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. 7 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś cukier puder, kokos, wielobarwne posypki cukierków i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 33%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ciasteczka Czekoladowo-Orzechowe, Czekoladowo-Orzechowy Deser Cukierkowy, oraz Czekoladowe Babeczki Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubij cukier puder, masło orzechowe, roztopioną czekoladę, masło i mleko mikserem elektrycznym na małej prędkości, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
1 Opakowanie (10 Uncji) Milk Duds1 Opakowanie (10 Uncji) Milk Duds
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2
Dodać dodatkowe mleko, jeśli mieszanina jest zbyt sucha, aby utrzymać się razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
3
Podzielić mieszaninę na pół.
4
Umieść każdą połówkę na 12-calowym arkuszu pergaminu Reynolds®. Kształt na pół w kłodę, około 1-calowy Okrągły x 8-cali długości; zwiń dziennik w pergaminie, skręcając końce, aby zabezpieczyć. Przechowywać w lodówce około 1 godziny, aż ostygnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Rozpakuj dziennik. Pokrój i uformuj w 1-calowe kulki.
6
Tocz czekoladowe kulki w cukierkowych powłokach.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
7
Owiń poszczególne cukierki w małe kwadraty pergaminu lub umieść w szczelnym pergaminowym pojemniku. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia3
Magazyn