Utokia ' s Tips For Chocolate Peanut Butter Candy
Porady utokii na czekoladowe cukierki z masłem orzechowym mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja zawiera 442 kalorie, 8G białka, oraz 29g tłuszczu. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. 7 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś cukier puder, kokos, wielobarwne posypki cukierków i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 33%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ciasteczka Czekoladowo-Orzechowe, Czekoladowo-Orzechowy Deser Cukierkowy, oraz Czekoladowe Babeczki Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij cukier puder, masło orzechowe, roztopioną czekoladę, masło i mleko mikserem elektrycznym na małej prędkości, aż do wymieszania.
Dodać dodatkowe mleko, jeśli mieszanina jest zbyt sucha, aby utrzymać się razem.
Podzielić mieszaninę na pół.
Umieść każdą połówkę na 12-calowym arkuszu pergaminu Reynolds®. Kształt na pół w kłodę, około 1-calowy Okrągły x 8-cali długości; zwiń dziennik w pergaminie, skręcając końce, aby zabezpieczyć. Przechowywać w lodówce około 1 godziny, aż ostygnie.
Rozpakuj dziennik. Pokrój i uformuj w 1-calowe kulki.
Tocz czekoladowe kulki w cukierkowych powłokach.
Owiń poszczególne cukierki w małe kwadraty pergaminu lub umieść w szczelnym pergaminowym pojemniku. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.