Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj świąteczny Talerz Owoców. Ten przepis służy 16 i kosztuje 71 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 99 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz winogrona, brązowy cukier, truskawkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Uroczysty Talerz Owoców (Rozmiar Tłumu), Talerz Owoców, oraz Talerz Świeżych Owoców dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ułóż owoce na dużym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
2
Śmietanę wymieszać z brązowym cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk Duds
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
3
Dekoruj dip porzeczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porzeczki
Pasek Skórki Cytrynowej
4
Podawać z owocami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 45 dolarów za butelkę.