Uova da Raviolo (Ravioli z jajkiem w środku)

Uova da Raviolo (Ravioli z jajkiem w środku)
Uova da Raviolo (Ravioli z jajkiem w środku) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 1,03 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 446 kalorii, 17g białka, oraz 33g tłuszczu. Mieszanka szpinaku, trufli, bardzo jaj i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać gałkę muszkatołową, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Z Gałką Muszkatołową jako deser. Ten przepis z Foodnetwork ma 11 fanów. Jest to przystępna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżką wynik 43% to danie jest dobre. Spróbuj Ravioli z żółtka (Uova da Raviolo) z sosem Boczkowo-szałwiowym, Raviolo a Mano (Hand Ravioli), oraz Inside Out Ravioli I podobnych receptur.

Instrukcje

1
W niereaktywnej misce połączyć 1/2 wiórków truflowych, Parmigiano, ricottę i szpinak, dobrze wymieszać i doprawić do smaku gałką muszkatołową, solą i białym pieprzem. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Rozwałkować ciasto makaronowe do najcieńszego ustawienia na maszynie do walcowania makaronu. Z cienkiego arkusza makaronu wyciąć 12 kółek o średnicy 6 cali. 6 kółek wyłożyć na blasze posypanej mąką, przykryć folią i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MakaronoweCiasto Makaronowe
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
3
W środku każdego z pozostałych 6 okręgów, kopiec równą porcję mieszanki ricotta. Z tyłu małej chochli lub łyżki wydrąż studnię w środku każdego Kopca. Ostrożnie rozbij jajka, po jednym na raz, do małej miski i przenieś 1 żółtko i trochę bieli do środka każdej studni. Konieczne jest, aby żółtko pozostało nienaruszone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Przykryj każdy wypełniony okrąg makaronu niewypełnionym kółkiem i przyciśnij krawędzie palcami, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
5
Doprowadzić 6 litrów wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli. Delikatnie, za pomocą szerokiej szpatułki, opuść każde ravioli do wody, aby gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
6
Wyjąć z wody i umieścić delikatnie na patelni saute 12 do 14 cali z pozostałym masłem, ogolić Pozostałe trufle, dodać hojną tarcie Parmigiano-Reggiano i ostrożnie umieścić 1 na każdym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Kopiec 3 1/2 szklanki mąki w środku dużej drewnianej deski do krojenia. Zrobić dobrze w środku mąki i dodać jajka i oliwę z oliwek. Za pomocą widelca ubić razem jajka i olej i rozpocząć włączenie mąki, począwszy od wewnętrznej krawędzi studni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
8
W miarę rozszerzania studni, wypychaj mąkę z podstawy Kopca, aby zachować kształt studni. Ciasto połączy się, gdy połowa mąki zostanie włączona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
9
Zacznij ugniatać ciasto obiema rękami, używając dłoni. Gdy masz spójną masę, wyjmij ciasto z deski, zeskrobaj i wyrzuć wszelkie resztki. Lekko odśwież deskę i kontynuuj ugniatanie przez 6 minut. Ciasto powinno być elastyczne i trochę lepkie. Zawiń ciasto w plastik i pozostaw na 30 minut w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
10
Rolka lub kształt zgodnie z życzeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn