Uniwersalne Masło Jabłkowe

Uniwersalne Masło Jabłkowe
Uniwersalne masło jabłkowe może być tylko przyprawą, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 40 porcji z 79 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz mielony goździki, mielone ziele angielskie, mielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Uniwersalny Tort Świąteczny Lub Ciasto Jabłkowo-Żurawinowe Bourbon,

Instrukcje

1
Przygotuj kanister z wrzącą wodą i wysterylizuj słoiki, gotując je przez dziesięć minut. Umyć pokrywki i pierścienie i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu w oddzielnym, małym rondlu z wodą. Wyłącz ogrzewanie i pozwól słoikom, pokrywkom i pierścieniom usiąść w gorącej wodzie, dopóki ich nie potrzebujesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Jabłka umyć, obrać ze skórki i posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
3
Włożyć jabłka i wodę do pieca holenderskiego o grubym dnie. Przykryć i doprowadzić do wrzenia. Gdy owoce dojdzie do wrzenia, zmniejszyć ogień i dusić, pokryte, mieszając od czasu do czasu, aż owoce są bardzo miękkie i rozpada się, o pół godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
4
Gdy owoce prawie całkowicie się rozpadają i wyglądają jak mus jabłkowy, usuń z ognia. Zmiksuj za pomocą blendera zanurzeniowego, aż mieszanina będzie aksamitnie gładka, jak pokarm dla niemowląt.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
5
Umieść patelnię z powrotem na kuchence i gotuj puree z jabłek, odkryte, z wyjątkiem osłony rozprysków, na średnim ogniu przez 5-6 godzin, aż znacznie się zmniejszy. Mieszać co 20-30 minut. Stopniowo kolor zmieni się od złotego do tawnego do karmelowego, a ostatecznie do Tasty brązowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puree Z JabłekPuree Z Jabłek
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
6
Gdy mieszanina osiągnie karmelowy kolor i błyszczącą konsystencję, wymieszaj cukier i przyprawy. Gotuj razem na małym ogniu przez 10-20 minut, aby umożliwić połączenie smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor KarmelowyKolor Karmelowy
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
7
Zdjąć z ognia.
8
Masło kadzi do przygotowanych słoików, pozostawiając ćwierć cala miejsca na głowę. Delikatnie dotknij gars na blacie, aby usunąć uwięzione powietrze. Przetrzyj obręcze pokrywek słoików czystym ręcznikiem kuchennym lub papierowym i uszczelnij.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
ChochlaChochla
9
Włożyć zapieczętowane słoiki z powrotem do czajnika konserwowego. Po dodaniu wszystkich słoików upewnij się, że poziom wody oczyszcza pokrywki słoika o co najmniej jeden cal.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
10
W razie potrzeby dodać więcej wody i na dużym ogniu doprowadzić wodę z powrotem do wrzenia. Gdy woda się zagotuje, Ustaw zegar na dziesięć minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Winogronowe Przekrojone Na Połówki (najlepiej żółte I Czerwone)Pomidory Winogronowe Przekrojone Na Połówki (najlepiej żółte I Czerwone)
11
Po dziesięciu minutach wyłącz ogrzewanie i pozostaw słoiki na pięć dodatkowych minut w wodzie. Następnie, za pomocą podnośnika słoików, wyjmij słoiki do regału chłodzącego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
12
Gdy słoiki osiągną temperaturę pokojową, Usuń pierścienie i sprawdź, czy wszystkie pokrywki są prawidłowo zamknięte. Jeśli nie zostały zamknięte, przechowywać je w lodówce. Etykieta i przechowywać zamknięte słoiki w chłodnym miejscu, z dala od bezpośredniego światła słonecznego.
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs
Porcje40
Ocena Zdrowia1
Magazyn