Ulubiony chleb dyniowy farmera Johna
Ulubiony chleb dyniowy farmera Johna to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 20 porcjami. Jedna porcja zawiera 270 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka cukru granulowanego, rodzynek, mielonej gałki muszkatołowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Dobrze sprawdza się jako tani poranny posiłek. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Ulubiony chleb dyniowy farmera Johna, Zupa dyniowa farmera Johna, oraz Sałatka Ogrodowa Farmer John Pesto.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 (konwekcja 325).
W dużej misce, wymieszać mąkę, brązowy cukier, cukier granulowany, orzechy, rodzynki, soda oczyszczona, cynamon, gałka muszkatołowa, sól, goździki, ziele angielskie, i imbir, aż dobrze wymieszane.
W innej misce, ubij razem jajka, Puree z dyni i oleju, aż dobrze wymieszane.
Dodać mokre składniki do mieszaniny mąki i mieszać tylko do dobrze wymieszane.
Wlać równomiernie do dwóch naoliwionych 8 1/2 - przez 4 1/2-calowych patelni bochenkowych (o pojemności 2 2/3 szklanki każda).
Piec, aż chleb ciągnie się z boków patelni i Drewniany szaszłyk włożony w środek najgrubszej części wyjdzie czysty, 50 do 60 minut.
Niech chleb ostygnie w patelniach na stojaku przez około 15 minut.
Wytnij na zewnętrznych krawędziach chleba i odwróć na stojaki. Ochłodzić dokładnie.