Ulubiony Apple Crisp
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ulubionego Apple Crisp. Ten przepis zawiera 10 porcji z 356 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Za 78 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, sól, szybko gotujący się owies i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co nie jest tak ogromne. Mój Ulubiony Apple Crisp, Ulubione Chrupiące Jabłko Żurawinowe, oraz Ulubiony Cran - Apple Crisp są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużej misce wrzuć pierwsze cztery składniki.
Wlać do natłuszczonego 8-calowego. kwadratowe naczynie do pieczenia. W misce wymieszaj owies, mąkę, brązowy cukier, proszek do pieczenia i sodę oczyszczoną.
Pokroić na maśle, aż mieszanina przypomina gruboziarniste okruchy.
Piec w temperaturze 350° przez 55-60 minut lub do momentu, gdy jabłka będą miękkie, a polewa będzie złota.
W razie potrzeby podawaj na ciepło z lodami.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Ostry w menu? Spróbuj połączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.