Ulubiony ajerkoniak Nellie

Ulubiony ajerkoniak Nellie
Ulubiony ajerkoniak Nellie może być tylko napojem, którego szukasz. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 941 kalorii, 9g białka, oraz 63g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz brzoskwiniową brandy, cukier cukierniczy, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 21%. Spróbuj Niskotłuszczowe ciasto z limonką Nellie, Ajerkoniak czekoladowy chleb z brązowym masłem ajerkoniak glazura, oraz Czekoladowe babeczki z ajerkoniakiem z lukrem z serem ażurowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubij żółtka w misce, aż zgęstnieją i będą miały jasny kolor. Stopniowo ubijaj w cukrze cukierniczym, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Skropić ciemny rum i brandy do mieszaniny żółtka, stale mieszając, aż do pełnego włączenia. Przykryć i pozostawić mieszaninę na 1 godzinę, aby zmniejszyć "jajeczny" smak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciemny RumCiemny Rum
żółtko Jajażółtko Jaja
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
3
Bourbon i śmietanę ubić w mieszaninie z żółtkiem, ciągle mieszając, aż do całkowitego wlania. Przykryć i przechowywać w lodówce dla smaków do mieszania, 3 do 5 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Białka ubić w misce do spienienia. Kontynuuj bicie, aż utworzą się sztywne szczyty. Podnieś trzepaczkę lub trzepaczkę prosto: białka jaj utworzą ostre szczyty. Złożyć białka w mieszaninę żółtka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Do miski z ponczem wlać ajerkoniak i posypać gałką muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
AjerkoniakAjerkoniak
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
PunchPunch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn