Ulubione batoniki mamy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj ulubionych batoników mamy. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. Ten przepis służy 32. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Idź do sklepu i odebrać masło, chipsy toffi, betty płatki owsiane Cookie mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Czekolada, Masło Orzechowe, Precel i karmel batony (domowe Take 5 batonów), Moje Ulubione Batony Cytrynowe, oraz Ulubione Batoniki Z Orzechami Pekan.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. Spray 13x9-calowy patelnia z natryskiem do gotowania.
W rondlu 2 quart roztopić masło, syrop kukurydziany i 1/4 szklanki masła orzechowego na średnim ogniu mieszając często aż do stopienia. Wymieszać z ciasteczkami, aż do uzyskania miękkiego ciasta. Wciśnij ciasto na dnie przygotowanej patelni.
Piec 11 do 13 minut, lub aż krawędzie zaczną brązowieć. Ochłodzić całkowicie, około 45 minut.
W średniej misce do mikrofali, wymieszać chipsy czekoladowe, chipsy butterscotch i pozostałe 1/2 szklanki masła orzechowego. Kuchenka mikrofalowa odkryte na wysokości przez 1 do 2 minut, mieszając raz, aż do stopienia. Wymieszać z orzeszkami ziemnymi.
Rozłóż równomiernie na ciasteczkach. Przechowywać w lodówce około 1 godziny lub aż czekolada jest ustawiona. W przypadku prętów pokrój w 8 rzędów na 4 rzędy.