Fruit n ' Shortcake Kabobs
Fruit n ' Shortcake Kabobs to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 15 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 76 kalorii. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz bambusowe szaszłyki, masło, owoce i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest improwizowalne. Spróbuj Kabobs z owocami i ciastkami, Truskawkowe Shortcake Kabobs, oraz Kremowy Cherry Pie Fruit Dip with Rainbow Fruit Kabobs dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°. Aby zmierzyć Bisquick mix, lekko łyżką do miarki; wyrównać. W średniej misce, mieszać Bisquick, mleko, 1/4 szklanki cukru i masła, aż miękkie formy ciasta. Upuść o 30 zaokrąglonych łyżek pomiarowych na niepreparowany arkusz ciastek.
Posypać lekko pozostałym cukrem.
Piec 5 do 7 minut lub do momentu, aż krawędzie będą jasnobrązowe.
Usuń z arkusza cookie do regału chłodzącego. Całkowicie schłodzić; około 20 minut.
Naprzemiennie nawlecz 2 ciastka i pożądane owoce na każdym szaszłyku.
Podawać ze słodzoną bitą śmietaną.